Sladkost s charakterem
Potřebuje medovina Sandomierski Trójniak něco, aby byla ještě lepší? Samozřejmě že ne. Ale dá se to zvládnout tak, aby byla stejně dobrá a zároveň trochu jiná. Jak? Například přidáním tomkovice vonné. Tento druh trávy je v Polsku hojně spásán zubry, odtud její polský název trawa żubrowa – zubří tráva. Její charakteristické, vysoce intenzivní vůně se často využívá při výrobě alkoholických nápojů. V kombinaci s medem a ovocnou sladkostí medoviny Sandomierski Trójniak, vyvážené přídáním bylin, vytváří úžasnou vůni a chuť. Vyzkoušejte medovinu Sandomierski Trójniak s zubří trávou a poznejte znovu, co jste si mysleli, že už znáte.
Sandomierski Trójniak mnoha tváří
Při výrobě medoviny Sandomierski Trójniak s zubří trávou se používá nejen vysoce kvalitní včelí med, ale také hruškovo-jablečná šťáva, která nahrazuje 30 % vody potřebné k výrobě. Takto vytvořený základ je obohacen odvarem z zubří trávy. Přidejte k tomu dlouhé měsíce zrání a získáte vynikající nápoj. A přesně taková je medovina Sandomierski Trójniak s zubří trávou.
Objem: 750 ml, obsah alkoholu: 14 %
Teplota podávání: 10–50 °C
Chraňte před mrazem, světlem či vlhkostí.
Výrobce: Ami Honey Sp. z o.o., Brazylijska 16B/2, 03–946 Warszawa, Polsko