Horalská síla podle horalského receptu
V půllitrové láhvi „zpod Tater“ na vás čeká horská medovina, která prohřeje chladné večery během zimní dovolené a obohatí nejeden domácí dezert svou jedinečnou chutí – těžkou a sladkou se znatelnou bylinkovou stopou. Medovina Półtorak Tatrzański 500 ml s obsahem alkoholu 16 % je tatranskou tradicí tekoucí jedním proudem s tamní přírodou. Tato medovina se vyrábí podle místních receptů s využitím ovoce a horských bylin.
Chuť hor lahvovaná od roku 1936
Historie medoviny Półtorak Tatrzański sahá do let 1936–39. Tehdy rodina Budz Kwatercorz provozovala v Tatrách horskou chatu a příležitostně připravovala domácí alkoholické nápoje. Ty se lišily svou jedinečnou chutí díky andělice lékařské a medu z vlastních včelínů. Dnešní Półtorak Tatrzański je poctou místním zvyklostem a vynikající příležitostí k poznávání horalských zvyků ze zcela jiného úhlu.
Objem: 500 ml, obsah alkoholu: 16 %